Tulosta

TOUKOKUUN PURJEHDUKSEMME KROATIASSA ON PERUTTU
KORONA PANDEMIAN TAKIA
!

 Aloitamme tulevan kauden Kroatiassa suosituilla rannikkopurjehduksilla Split  - Duvrovnik - Split toukokuussa. 

 Kroatian kevät

 Tervetuola kokemaan keväinen Kroatian rannikko kauneimmillaan!  

 

Välimeren purjehduksilla suosikkikohteenamme on asiakkaiden toivomuksesta edelleen Kroatia. Dalmatian saariston kauniit saaristokylät ja alueen hyvät satamapalvelut saavat useimmat palaamaan sinne uudelleen.

Onnistuneen purjehdusloman edellytyksiä ovat kohteeseen matkustamisen helppous ja lähtösataman palvelutaso. Lähtösatamamme on Kroatiassa Trogir. Kreikassa satamana on ollut Ateenan eteläpuolella sijaitseva Agios Kosmas -marina. Molemmat satamat ovat lähellä lentokenttää, jonne pääsee myös suorilla lennoilla. Alueena ne tarjoavat monipuolisesti nähtävää ja palveluja myös purjehduksen ulkopuolisella ajalla.

Kipparoidut purjehdukset Välimerellä ovat helppo vaihtoehto harrastaa purjehdusta tilavilla ja uusilla veneillä ilman veneen ylläpitohuolia ja -kustannuksia. Edullisista hinnoistamme huolimatta haluamme pitää purjehduksemme laadukkaina eivätkä veneemme ole liian täyteen miehitettyjä. Käytämme tilavia ja uudehkoja "Prestige Line" –luokan veneitä. Otamme neljän kajuutan veneeseen vain 6 asiakasta, jolloin kaikille on riittävästi tilaa, ja salonki jää kaikille yhteiseen käyttöön.

Myös Välimeren olosuhteissa ensisijaisena asiana on turvallisuus. Vaikka olosuhteet siellä ovat helpot veneilyyn, voivat alueen tuuliolosuhteet poiketa merkittävästi omistamme. Sen vuoksi edellytämme kippareiltamme monipuolista purjehduskokemusta myös kotivesien ulkopuolelta. Noudatamme myös Välimerellä samoja turvallisuusnormeja kuin kotimaassa. Pyrimme järjestämään osallistujille automaattiset pelastusliivit turvavaljailla.

Purjehduksillemme osallistuminen ei edellytä aikaisempaa purjehdus- tai veneilykokemusta. Opastamme myös retkille osallistujille purjehduksen ja veneilyn perusteita. Purjehdukseen sisältyviin tehtäviin voi kukin osallistua kiinnostuksensa mukaan.

Viikon retkipurjehduksen yhteydessä voit suorittaa myös purjehtija- tai saaristopäällikkökurssin. Päälikkökursseihin sisältyvät täydentävät harjoitukset kotimaan olosuhteissa järjestetään seuraavalla kaudella. Kurssipaikoille otamme samanaikaisesti enintään neljä oppilasta, mikä mahdollistaa kaikille riittävän harjoittelun viikon aikana.  

Käyntikorttejamme Välimeren purjehduksilla ovat väljät ja laadukkaat veneet, jotka varaamme suoraan paikallisilta varustamoilta. 

Osoituksena laadustamme ovat toistuvasti kanssamme purjehtivat tyytyväiset asiakkaat, joista monet kouluttautuvat itsenäiseen kipparointiin Välimerellä.

Viime vuosina suosituiksi ovat tulleet myös lapsiperheille järjestetyt "omat" purjehdusviikot

 ESITE KROATIA 2020       

Välimeren purjehdusten ohjelman ja hinnat löydät alla olevasta linkistä. Hintoihin sisältyvät veneen vuokraamisesta ja kipparoinnista aiheutuvat kustannukset. Lennot purjehduskohteeseen jokainen osallistuja varaa itse. Annamme suosituksia käytettävistä lennoista ja mahdollista majoituksista.

KAUDEN 2019 OHJELMAN JA VARAUSTILANTEEN LÖYDÄT TÄSTÄ:  

VÄLIMEREN PURJEHDUKSET 2020purjehduskurssi.com

VENEEMME VÄLIMEREN PURJEHDUKSILLA

Käytämme Välimeren purjehduksilla laadukkaita ja tilavia vuokraveneitä kokoluokassa 46-54 jalkaa. Suurimpina veneinä ovat olleet viisikajuuttaiset Sun Odyssey 509 ja Sun Odyssey 54 DS, jotka tarjoavat väljää tilaa ja mukavuutta myös suuremmalle seurueelle.

Kaikissa veneissämme on vapaasti käytettävissä myös jatkuva WiFi-yhteys.

Dufour 460Tarjotaksemme monipuolisempaa purjehduskoulutusta ja -kokemusta Välimerellä, on osa veneistämme myös siellä suorituskykyisempiä ja varustetut nostettavilla isopurjeilla.

 

Tule kokemaan uusia purjehdusreittejä, trimmaamaan purjeita ja kisailemaan samanlaisen sisarveneen kanssa.

 

Katso: VENEITÄMME VÄLIMERELLÄ - PURJEHDUSKURSSI.COM

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET »

Tehdessäsi varauksen, se tulee sitovasti voimaan vasta sen jälkeen, kun olet maksanut varausmaksun. Tässä vaiheessa poistamme paikan myynnistä sivuiltamme.

  HYVÄN TUULEN PURJEHDUKSET VÄLIMERELLÄ

 

JÄRJESTÄÄ SEA LADY SAILING !

dus Välimerellä / Purjehduskurssi.com