en

KIRJOJA VENEILIJÖILLE

Sea Lady julkaisee ja kustantaa kirjoja veneilijöille:

 

Ivar Dedekam:

Navigointi (2015)

Veneilytaito (2014)

Purjeiden ja rikin säätö (2013)

 

Lue lisää ja tilaa »

Tule nauttimaan Välimeren
lämmöstä ja leppoisan kiireettömästä tunnelmasta.

 

Voit bongata iloiset Adrianmeren delfiinit ja saada kosketuksen paikalliseen luontoon.

 

Iltaisin on tilaisuus tutustutua dalmatialaisen keittiön herkkuihin.

 

 

Whale 2

       Turkin purjehduksella 2012 olimme onnekkaita ! 
Tapasimme alueella harvinaisen valaan. 
(lisää kuvagalleriassamme)

 
Tervetuloa kanssamme Välimeren purjehdukselle Kroatiaan tai Kreikan saaristoon. 

 

 

May 2016

 

Julkaisseet jo syksyllä ohjelman kaudelle 2018, jonka viikoista monet ovat jo kokonaan varatut.
Tilaa löytyy vielä kauden avauspurjehduksilla toukokuussa viikoilla 19 ja 20 sekä lokakuussa Ateenan retkeltä.

 

                           PURJEHDUKSET VÄLIMERELLÄ 2018purjehduskurssi.com

 

Välimeren purjehduksilla suosikkikohteenamme on asiakkaiden toivomuksesta edelleenkin Kroatia. Dalmatian saariston kauniit saaristokylät ja alueen hyvät satamapalvelut saavat useimmat palaamaan sinne uudelleen. Lisäksi ohjelmassamme tällä kaudella ovat lokakuun purjehdukset Kreikassa Rodoksen saarelta.

Onnistuneen purjehdusloman edellytyksiä ovat kohteeseen matkustamisen helppous ja lähtösataman palvelujen taso. Lähtösatamamme ovat syksyllä Kroatiassa Sibenik ja Rodoksen saarella pääkaupunki Rodos, jotka sijaitsevat lähellä lentokenttää, ja jonne pääsee myös suorilla lennoilla. Lisäksi ne tarjoavat monipuolisesti nähtävää ja palveluja myös purjehduksen ulkopuolisella ajalla.

Kipparoidut purjehdukset Välimerellä ovat helppo vaihtoehto harrastaa purjehdusta tilavilla ja uusilla veneillä ilman veneen ylläpitohuolia ja -kustannuksia. Edullisista hinnoistamme huolimatta haluamme pitää purjehduksemme laadukkaina eivätkä veneemme ole liian täyteen miehitettyjä. Käytämme tilavia ja uudehkoja "Prestige Line" –luokan veneitä. Otamme neljän kajuutan veneeseen vain 6 asiakasta, jolloin kaikille on riittävästi tilaa, ja salonki jää kaikille yhteiseen käyttöön.

Myös Välimeren olosuhteissa ensisijaisena asiana on turvallisuus. Vaikka olosuhteet siellä ovat pääsääntöisesti helpot veneilyyn, voivat alueen tuuliolosuhteet poiketa merkittävästi omistamme. Sen vuoksi edellytämme kippareiltamme monipuolista purjehduskokemusta myös kotivesien ulkopuolelta. Noudatamme Välimeren purjehduksilla samoja turvallisuusnormeja kuin kotimaassa. Jokaisen henkilökohtaiseen turvavarustukseen kuuluvat mm. automaattiset pelastusliivit turvavaljailla.

Purjehduksillemme osallistuminen ei edellytä aikaisempaa purjehdus- tai veneilykokemusta. Opastamme myös retkille osallistujille purjehduksen ja veneilyn perusteita. Purjehdukseen sisältyviin tehtäviin voi kukin osallistua kiinnostuksensa mukaan.

Viikon retkipurjehduksen yhteydessä voit suorittaa myös purjehtija- tai perämieskurssin. Kursseihin sisältyvät täydentävät harjoitukset kotimaan olosuhteissa seuraavalla kaudella. Kurssipaikoille otamme samanaikaisesti enintään neljä oppilasta, mikä mahdollistaa kaikille riittävän harjoittelun viikon aikana.  

Käyntikorttejamme Välimeren purjehduksilla ovat väljät ja laadukkaat veneet, jotka varaamme suoraan paikallisilta "varustamoilta". 

Osoituksena laadustamme ovat toistuvasti kanssamme purjehtivat tyytyväiset asiakkaat, joista monet kouluttautuvat kanssamme itsenäiseen kipparointiin Välimerellä.

 ESITE KROATIA 2018      

 ESITE RODOS 2017      

Välimeren purjehdustemme ohjelman ja hinnat löydät alla olavasta linkistä. Hintoihin sisältyvät veneen vuokraamistesta ja kipparoinnista aiheutavat kustannukset. Lennot purjehduskohteeseen jokainen osallistuja varaa itse. Annamme suosituksia käytettävistä lennoista ja mahdollista majoituksista.

KAUDEN 2018 OHJELMAN JA VARAUSTILANTEEN LÖYDÄT TÄSTÄ:  

PURJEHDUKSET VÄLIMERELLÄ 2018purjehduskurssi.com

VENEEMME VÄLIMEREN PURJEHDUKSILLA

Käytämme Välimeren purjehduksilla laadukkaita ja tilavia vuokraveneitä kokoluokassa 46-54 jalkaa. Suurimpina veneinä ovat olleet viisikajuuttaiset Sun Odyssey 509 ja Sun Odyssey 54 DS, jotka tarjoavat väljää tilaa ja mukavuutta myös suuremmalle seurueelle.

Kaikissa Kroatian veneissämme on vapaasti käytettävissä myös jatkuva WiFi-yhteys.

Dufour 460Tarjotaksemme monipuolisempaa purjehduskoulutusta ja -kokemusta myös Välimerellä, on osa veneistämme myös siellä suorituskykyisempiä ja varustetut nostettavilla isopurjeilla.

Tänä syksynä purjehdimme Kroatiassa viikolla 38 ja 39 kahdella suorituskykyisellä Dufour 460 -veneellä.
Lähtösatamana on Sibenik ja purjehdusalueena eksoottinen Kornatin kansallispuisto.

Tule kokemaan uusia purjehdusreittejä, trimmaamaan purjeita ja kisailemaan samanlaisen sisarveneen kanssa.

Katso:VENEITÄMME VÄLIMERELLÄ 2018 - PURJEHDUSKURSSI.COM

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET »

Tehdessäsi varauksen, se tulee sitovasti voimaan vasta sen jälkeen, kun olet maksanut varausmaksun. Tässä vaiheessa poistamme paikan myynnistä sivuiltamme.

  HYVÄN TUULEN PURJEHDUKSET VÄLIMERELLÄ

JÄRJESTÄÄ SEA LADY SAILING !

dus Välimerellä / Purjehduskurssi.com

Yhteystiedot

Sea Lady Sailing

Kotikoivuntie 3 B 6
05810 HYVINKÄÄ

Puhelin:040 7016649 tai 040 5589482
Email: info@purjehduskurssi.com

VENEILYKIRJAMME

Sea Lady julkaisee ja kustantaa kirjoja:

Ivar Dedekam

Navigointi (Helmikuu 2015)

Veneilytaito (2014)

Purjeiden ja rikin säätö (2013)

Lue lisää ja tilaa »

Kuvagalleria