en

KIRJOJA VENEILIJÖILLE

Sea Lady julkaisee ja kustantaa kirjoja veneilijöille:

 

Ivar Dedekam:

Navigointi (2015)

Veneilytaito (2014)

Purjeiden ja rikin säätö (2013)

 

Lue lisää ja tilaa »

 

Kautemme 2018 päättyi viiikolla 42 aurinkoiseen purjehdukseen Välimerellä. 

Kiitos kaikille kauden kussilaisille yhteisistä oppimisen kokemuksista!

Olemme julkaisseet kurssiohjelman tulevalle kaudelle, jonka varaukset ovat alkaneet.

Tervetuloa mukaan ! 

Järjestämme Purjehduksen opettajat ry:n koulutusohjelman mukaisia purjehduskursseja kaikilla kurssitasoilla Helsingissä sekä retkikursseina saaristossa ja Välimerellä.

Purjehtijakurssi antaa hyvät valmiudet aloittaa purjehdusharrastus köliveneen miehistönä turvallisesti ja oikeita menettelyjä käyttäen.
Päällikkökursseilla opitaan puolestaan veneen kipparointiin tarvittavat tiedot ja taidot, joiden perusteella on valmius aloittaa itsenäinen veneily. 

Purjehdus ja veneen käsittely ovat taitoja, jotka opitaan käytännön kursseilla ohjatusti asioita tehden ja harjoitellen. Kaikilla kursseilla käydään vesillä vähintään neljänä päivänä, jotta oppijoille jää riittävästi aikaa asioiden omaksumiseen.
Kaikkaiin kurssipurjehduksiin sisältyy runsaasti erilaisia veneenkäsittelyharjoituksia, jotta miehistön turvallinen taitotaso rantautumisissa ja lähdöissä saavutetaan. 
Päällikkökursseihin sisältyy erillinen navigointi-, MOB- ja satamaharjoittelupäivä heinä-elokuussa. Syksyn Välimeren kurssilaisille tämä harjoitus voi olla jo keväällä.
Nämä suositut harjoitukset ovat olennainen osa päällikkökurssia ja niitä järjestetään (ilman eri kustannuksia) tarpeen mukaan useampia, jotta kipparin taitotaso saavutetaan. 
Vastuullisena kouluna huolehdimme siitä, että ketään ei saateta puuttellisilla valmiuksilla veneen veneen kippariksi.  
Kippariin tärkeimpiä taitoja on realistinen käsitys omista taidoistaan turvalliseen toimintaan purjehdukseen osallistuvalla miehistöllä.

 

Kurssimme eivät edellytä ennakko-opiskelua eikä kotitehtäviä. Kurssintoihimme sisältyvät oppikirjat ja teoriakurssin hintaan kuuluu kurssimateriaali, joita voi käyttää asioiden kertaamisen myös kurssin jälkeen.

 

Kurssimme Helsingissä

Käytännön kurssit Lauttasaaressa ovat päivä- ja iltakursseja. Ne alkavat toukokuun lopulla ja jatkuvat heinäkuun puoliväliin. Kurssimme järjestetään Lauttasaaressa HSK:n (Helsingfors Segelklubb) tukikohdassa, jonne on hyvät kulkuyhteydet: Opastus HSK/Blue Peter

  • Kursseillamme ollaan vesillä neljänä päivänä, ja niiden kesto erillisen teoriakurssin kera on vähintään 32 h. Näin kursseillamme on leppoisa tunnelma ja asioiden omaksumiseen jää riittävästi aikaa.
  • Kurssien purjehduspäiviin sisältyy kaksi kurssipurjehdusta, joiden välillä pidämme noin tunnin kestävän lounastauon. Lounaspaikkoinamme ovat yhteistyökumppanimme Ravintolat Blue Peter tai Telakka.
  • Ohjelmassamme on jälleen myös suosittuja purjehduskursseja naisille. Näillä Lady-kursseilla oppilaina on yksinomaan naisia.

Suosittuja ovat olleet myös kurssit ja veneenkäsittelykoulutukset asiakkaan veneellä. Tällöin on mahdollisuus hankkia perhemiehistölle koulutus juuri omiin tarpeisiin. Tiedustele sopivia aikoja. 

Purjehtijakurssit antavat hyvät miehistötaidot harrastustaan aloittaville. Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa veneilykokemusta.
Sisältävät kurssipurjehduksia vesillä neljänä päivänä.

Katso: PURJEHDUSKURSSIT HELSINGISSÄ 2019

Saaristopäällikkökurssit ovat tarjolla purjehduksen perustaidot hallitseville aloitteleville kippareille. Kurssi antaa valmiudet veneen itsenäiseen kipparointiin hyvissä olosuhteissa.
Sisältävät kurssipurjehduksia ja veneenkäsittelykoulutusta vesillä viitenä päivänä.

Katso: SAARISTOPÄÄLLIKKÖKURSSIT 2019

Rannikkopäällikkökurssit on tarkoitetut itsenäistä kipparointikokemusta omaaville purjehtijoille, jotka haluavat laajentaa valmiuksiaan toimia vaativammissa olosuhteissa kuten pimeällä.

Kurssit retkipurjehduksilla

Retkipurjehduksemme rannikolla ja Saaristomerellä.  Näiden retkien yhteydessä voit suorittaa myös purjehduskurssin ja samalla pääset kokemaan lomapurjehdusta käytännössä.

Katso: RETKIPURJEHDUKSET SUOMESSA 2019

 

Purjehduskurssien hinnat Helsingissä kaudelle 2019:
(sisältää veneellä annetun käytännön koulutuksen)

  • Purjehtijakurssi 460 -490 €
  • Saaristopäällikkökurssi 550 €
  • Rannikkopäällikkökurssi 600 €

Teoriakurssien hinta kaikilla kurssitasoilla 85 €

 Retkikurssien hinnat vaihtelevat retkien kohteen (kotimaa / Välimeri) ja keston mukaan 480 - 900 €.

 Kurssihintoihimme sisältyvät Helsingin kursseilla päivien aloituskahvit/teet ja sämpylät, kurssimateriaali ja oppikirjat, joina käytämme:  

  • Purjehtijakurssilla valinnaisesti PORY: PURJEHTIMAAN opas tai RYA: Competent Crew 
  • Saaristopäällikkökurssilla Dedekam / Sea Lady Sailing: Veneilytaito tai Navigointi, RYA: Day Skipper
  • Rannikkopäällikkökurssin oppikirjana on Dedekam / Sea Lady Sailing:  Veneilytaito tai RYA: Yachtmaster Handbook

Katso: KURSSIEN KUVAUKSET JA VARAUSEHDOT

PURJEHDUKSEN TEORIAKURSSIT  

Teoriakurssit ovat keskeinen osa kunkin kurssitasoon liittyvää kokonaisuutta. Halutessasi voit osallistua myös yksinomaan teoriakurssille.  
Teoriakurssi ei ole pakollinen, jos haluat ainoastaan käytännön koulutuksen.

Teoriakurssiemme hinnat ovat kaikilla kurssitasoilla 85 e.       

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET »

HYVÄN TUULEN PURJEHDUSKURSSIT

JÄRJESTÄÄ SEA LADY SAILING !

Rannikkopäällikkökurssi 600 €

Yhteystiedot

Sea Lady Sailing

Kotikoivuntie 3 B 6
05810 HYVINKÄÄ

Puhelin:040 7016649 tai 040 5589482
Email: info@purjehduskurssi.com

VENEILYKIRJAMME

Sea Lady julkaisee ja kustantaa kirjoja:

Ivar Dedekam

Navigointi (Helmikuu 2015)

Veneilytaito (2014)

Purjeiden ja rikin säätö (2013)

Lue lisää ja tilaa »

Kuvagalleria